محل تبلیغات شما

امام علی(ع) یک انقلابی است نه یک دیپلمات!

 


 

کشورداری بدون ت‌ورزی امری ناممکن است. و در نگاه رایج دنیا ت‌ورزی به ناچار شامل اموری چون موضع‌گیری مبهم، امتیاز دادن برای امتیاز گرفتن و اموری از این دست است. بلکه کسی که حرف‌ها، موضع‌گیری‌ها و تصمیم‌های خود را بی‌پرده و از ابتدای کار اعلام می‌کند از ت سررشته‌ای ندارد.

 


 

امام علی، قاطعیت، علوی، منش ی

 

 

کسی که اهل سازش و کوتاه آمدن برای تصاحب یا تثبیت حکومت خود نیست فهم ی پایینی دارد. حتی چنین فردی صلاحیت لازم برای تصدی امر حکومت را دارا نیست. حاکم باید اهل معامله باشد، باید بتواند در صحنه تهدیدات، نمایشی خوب را کارگردانی کند و یادش باشد اینها نمایش‌اند و قرار نیست مواضع واقعی آشکارا بیان شود.

هرچند این نگاه، نگاه رایج ت‌مداران دنیا است،[1] اما امام علی علیه السلام در رفتار خود نشان داد که از این روش استفاده نمی‌کند. سیره‌ی ایشان بیانگر این واقعیت است که امیرالمۆمنین علیه السلام مواضع خود را صریح بیان کرده، برای تحکیم قدرت خود از اصولش کوتاه نیامده است. ماجرای شورای شش نفره خلافت، اتمام حجت امام با مردم قبل از بیعتشان با ایشان و رد نصیحت برخی یون در سازش ابتدایی با معاویه، سه نمونه آشکار است که میزان اهمیت این اصل را نشان می‌دهد.

مذاکره با آمریکا هیچ نتیجه‌ای ندارد چون قطعا هیچ امتیازی نمی‌دهند

رهنمودهایی روشنگر و بی نظیر از امام هادی علیه السلام

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت

یک ,امام ,علی ,نشان ,ع ,امتیاز ,امام علی ,از این ,علیه السلام ,خود را ,نگاه رایج

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شهید حاج قاسم سلیمانی حضرت عشق